flytt

Kom hem från Grekland i fredags morse vid 6. De blev direkt i sängen. Senare på fredagen åkte jag till malin, vi hade mys med film nudlar och dricka, kommer verkligen sakna dig...
Idag har jag bara legat och slappat, är fortfarande helt slut efter resan, mamma kom förbi ett tag tidigare idag och då häver hon ur sig att jag ska flytta i morgon. Så i morgon klockan 2 ska jag åka till Norrköping, vill inte vill inte vill inte!
Ska försöka slingra mig ur och åka på måndag istället. Vi får se om jag lyckas.
Nu har jag nyss käkat så de blir att packa alla saker och städa rummet. Vet ju inte när jag kommer hit nästa gång.
Jag kommer fan sakna allt med den här hålan och helt plötsligt känns inte allt så självklart längre, vi får se om jag ändrar uppfattning efter ett tag i skolan...
vi hörs!

Grekland!

Imorgon är de dags att åka, jag packar förfullt . Längtar efter att få komma bort från Sverige ett tag. Är borta i en vecka nu och efter de är jag kanske 4 dagar i Karlskoga och sen åker jag ner till Norrköping igen, skolan börjar sen dagen efter.
Bilder kommer ja antagligen lägga in när jag kommer hem, hoppas alla kommer ha de bra så hörs vi när jag kommer hem!
Hare gött!


Nu kommer lite Iron Maiden bilder som jag absolut vill tillbaka till!  26/7-08 = oförglömligt!





jobb

Jag har nu varit på pip i fyra dagar varav 3 dagars jobb. Började klockan 12.00 och slutade som senast 03.40 så de har varit riktigt tufft plus en hel del andra saker som har tröttat ut en. Orkar inte berätta allt jag har gjort utan ni får helt enkelt anta vad ja har gjort. Jobbade i alla fall framme vid scenen i diket. Riktigt kul var de. När jag väl jobbat klart på lördagen så kom ja hem vid 04.00 och gick och la mig, sedan väckte pappa mig vid strax efter 3. Jag gick upp och käkade frukost sen gick jag och la mig igen sov i kanske 2 timmar till. Framåt kvällen gick vi på bio, sommaren med göran hah riktigt rolig.

Idag har jag inte heller gjort någonting, slappat framför en bok, och snart blir de mat. Efter maten kommer det antagligen bli att packa inför resan om 3 dagar. Längtar att få komma bort från den här skiten!
hade bra pusshej!


fuck you, fuck you so very very much..





RSS 2.0