semester!

Gårdagen gick till på följande sätt, skola där lektioner som svenska, matte och biologi ligger på schemat. Skoldagen avslutades vid klockan 3. Jag stannade kvar i skolan och "umgicks" med David, Matilda, Samuel, Simon och Martin Eriksson. De som vet vem Martin är kan ju bara anta att det inte blev en lugnt minut, antingen så satt Matilda och spelade "get on my horse" på hög volym medans vi andra försökte göra läxa eller så kom Martin in och hittade på saker som totalt ledde en bort från arbetet. Vi satt inne på FC och spammade varandra och såklart så upptäckte Samuel att man kan kopiera hela konversationen, så detta slutade med att han kopierade de hela ungefär 4 gånger sen laggade hela datorn.
När vi väl slitit oss från datorerna så gick Christian Andersson med i chatten och jag Martin och David sprang dit för att skriva lite med han. Ännu mera skratt...
När klockan närmade sig 6 så kom mamma och Bengt för att hämta mig, och vi drog iväg och käkade julbord med Vivi, Jacke, Nathalie och Sofia.. mys..
När kvällens julbord var avslutat åkte vi hem och jag satte mig med det sega naturtypsarbetet som skulle vara inlämnat senast kl 23.59 den kvällen, ca 23.00 kände jag mig relativt klar och skickade arbetet till Martin.
Sedan var de bara psykologin kvar, kom på samma kväll att de skulle vara ett läxförhör på sömn och drömmar dagen efter. La mig till rätta i sängen och läste de x antal gånger. Klockan tickade på och vid halv 2 tiden kom ja på att de faktiskt var en skoldag till.
Halv sju ringde sen klockan, endast 5 timmars sömn och jag kände verkligen hur seg min kropp var.Aja para att kravla sig upp ur sängen och in i duschen så man piggnar till en aning.
Väl i skolan hade vi först och främst Engelska med Valarie, hon läste ur Witches som är en mycket bra bok, i alla fall när hon läser den. Sen hade vi en del grammatik, detta blir inte tråkigt med Valarie säger ja bara!
Efter engelskan hade vi lunch och jag Matilda och Ellinor gick och käkade, hyfsad mat faktiskt..
Efter lunchen så var det lite rast över, så tog då vara på tiden och läste igenom psykologin ytterligare 2 gånger. Sedan kom Simon och vi hade ett litet läxförhör som gick förvånadsvärt bra, skönt! Sedan hade vi en stor diskussion om sömn och drömmar, verkligen ett ämne som fascinerade mig.. Mycket fnitter blev det under den lektionen, tror de hela berodde på mina få timmar den natten..
När psykologin var över så var det bara att ladda om batterierna och sen släpa sig in på mattelektionen. Martin A brukar alltid ha roliga lektioner, men just denna var extremt seeeeeg, min hjärna stod i stand-by läge och ingenting fungerade, hela min mattebok såg ut som latin..
Matten led tillslut mot sitt slut och jag gick ut för att hoppa in i en varm bil och åka till Karlskoga. Fick träffa pappa och bröderna, det var ett tag sen, tror jag såg dem sist under höstlovet, ibland undrar jag vart tiden tar vägen.

Nu är klockan 01.42 och jag ska upp och kolla läget in i det sista, vid 02.00 bär det av till Stockholm och Arlanda. I morgon går flyget till USA, awesome!!!

Vi hörs till lucia, tjo!



möte

Sitter nu i skolan och har nyss haft ett ytterst intressant och trevligt möte med 2 representanter från 3;an och sen Samuel, vi hade utvärdering av FokUs och Panorama med Christian. Trocadero och bullar stog på menyn och de satt verkligen fint efter ett hårt idrottspass. Nu ska jag försöka att få Naturtypsarbetet klart, typiskt att man är ute i sista sekund igen. Som tur var så var Martin snäll och gav oss ända till kl. 23.59 i morgon innan det ska vara inlämnat. Har bara två punkter men jag, Matilda och Ellinor har verkligen inte valt ett lätt område att skriva om, bra att jag upptäcker det förs nu. Jag hade planerat att det skulle flyta på men nu är det verkligen grus i systemet, jag kommer verkligen ingen vart. Ska försöka samla mig en aning innan det är dags att sätta igång med de hela igen. Wish me good luck, jag lovar det behövs!


RSS 2.0