bio

I söndags var jag på bio med Hannah, issa och ebbs.. Vi såg Alice i underlandet 3D, rätt bra fan.
Sen kom Hannahs pappa och hämtade oss och vi drog hem till henne, vi snacka lite skit o sen slagga vi.

På måndagen var de ytterligare en bio, fast med skolan. Vi såg på Alias Monster, på Harlekinen. Har ju dock sett filmen typ 10 ggr så jag la allt fokus på att ta igen natten istället. Därefter gick jag och Simon till grön ungdoms kansliet och hämtade lite grejer inför vårt bokbord på hagagymnasiet. Vi tog spårvagnen till skolan och började fixa iordning med alla saker, sen kom Hedda dit och vi satte igång med att informera om internationella kvinnodagen. Vi hade verkligen kul! Tyvärr var Simon lite krasslig så vid 2 eller 3 tog Hedda o ja spårvagnen till hennes skola och värvade lite personer till GU, mycket trevligt folk träffa ja där. Därefter gick vi till min skola o kolla läget där lite.. Vid halv 4 var Hedda tvungen att gå så jag gick in till min sista lektion, var med ungefär tio minuter innan vi slutade. Hoppa på bussen hem o satte igång med lite läxor. Jävla skola!

Idag var det iallafall en chill dag. Vi började med att ha samhällskunskap, som bara flög iväg. Sen var det lunch, ja o issa satt o käka fläsk, stekt potatis och "lök med sås" hmm, inte så najs..
Därefter hade vi mental träning med 2:orna, skönt att vara fler än 7. Vi är alltså sju pers i vår klass, sorgligt.. Tycker även synd om tvåorna som måste vara md oss, haha..
Därefter hade vi bild, där vi ska fixa en reklamfilm och till sist hade vi idrott. Där gick vi igenom muskler, roligare att få röra lite på sig egentligen, men men..
När ja hade slutat så hämtade Martin ut en minidator med webb, så hade Martin, Samuel, Elinor o ja chatroulette med massa snubbar i världen haha.. Sen kom även Christian o kolla läget.. Kul hade vi, o de va en hel del roliga killar på nätet..
Idag var jag alltför trött för att gå på grön ungdoms mötet så ja ska istället sitta här hemma o göra iordning den där jävla psykologin o massa annat skit..

Aja c yah!

Bad day

Okej, hela veckan har varit riktigt dålig.. Jag tror inte jag vet
varför, jag blir bara allmänt irriterad på det mesta som kommer
i närheten av mig. Självklart stör jag mig inte på alla, men jag
stör mig på det och det är inget jag kan rå för.. Sur blir jag!!!

Idag så tog jag till vara på lite goda råd och ryckte upp mig lite.
Drog med mamma till stan och tog en sväng till bibloteket.
Lånade två böcker om Borderline personlighetsstörning som
jag ska skriva en uppsats om i psykologin. Sen gick vi till ett
litet café och tog en fika, där blev det en massa snack om
trigeminusneuralgi och borderline mm, ganska skönt att prata
lite för en gångs skull..
Därefter tog vi bilen till knäppingsborg och handla lite fisk och
ost, typiskt henne..

Den här kvällen blir ju antagligen inte speciellt rolig, mamma
och bengt är i stan på resturang eller nått. Får sätta mig o
plugga lite o dunka musik..

Pusstja!



RSS 2.0