slappdag

Igår var jag med andrea vi satt mestadels vid datorn, men vi lagade även mat eller rättare sagt så lagade hon mat. Vi käkade och dampade loss, haha hon är ju allt annat än klok ska ja säga! Haha, efter en mycket oserriös middag med mycket skratt cola i mängder och mat varvat med godis så satt vi och lyssnade på våran nya älsklingslåt O FORTUNA! hahah sedan satt vi även och lyssnade på massa hassan busringningar. Vid halv tolv ringde pappa och han tyckte inte att ja skulle bli alltför sen ikväll, har ju kommit hem runt 2 dom senaste dagarna. Åkte i alla fall hem vid tolv och då gick ja och la mig och läste. För tillfället läser jag flyga drake, men den är snart slut så jag köpte fyra böcker på bokia där det var tag 4 betala för 3.
Idag har jag bara legat i sängen och läst. Sedan vid tjugo i tre åkte vi timm team sportia och tittade lite på utförsäljningen av allt. Efter att ha irrat runt där ett tag så åkte pappa, maria, ludde, lucas och ja till mormor och fikade, smarriigt!
När jag sedan kom hem gick ja och la mig och läste igen,spännande bok säger ja bara!
Efter knappt en timme var de mat, efter maten gick ja ner och läste igen och tillslut tog boken slut, läste halva boken bara idag, som sagt bra bok så de gick verkligen snabbt!
Nu ska jag snart hoppa i säng och börja på en av dom nya böckerna jag har köpt!
haregött!




sammanfattning

Igår så åkte jag till andrea vid halv 7. Vi satte oss vid datorn en stund och sen åkte vi med hennes pappa till affären, han släppte av oss vid godishuset och vi köpte godis för 103 kr till kvällen, när vi kom hem till henne igen så stod mattias där och vi gick in och började laga mat-tacos åt hela hennes familj. Sen satt vi 3 och snackade en massa. Sen gick vi ner i källaren och drog på en film. Grogg blev de. Efter ett tag blev de riktigt långtråkigt så vi sket i och titta på den, vi satt och snackade ett tag och sen så gick andrea upp och sa till hennes pappa att sätta på lite kaffe. Vi gick då upp och satte oss på hennes altan och väntade på kaffet. Sen är mattias så duktig att han häller ut kaffet över sig så ja skrattade så att hela ryggen värkte. Efter att ha torkat upp kaffet så vart mattias trött på att ja skrattade nonstop så han kastade disktrasan med kaffe i rätt i mitt ansikte, och jag som har disktras skräck haha! När vi väl hade lugnat ner oss så satt vi och snackade om allt möjligt som vi hade på hjärtat. Strax innan ett satte vi oss vid datorn och gick in på youtube och tittade på sjuka klipp. Lite innan halv två så var de dags att pallra sig hemåt. Mattias fick skjuts hem till sig och ja tog moppen hem. Väl hemma satte jag mig vid tv;n hos pappa maria och ludde, dom satt och tittade på skeleton key. Vid halv 4 gick jag och la mig.
Idag har ja inte gjort så mycket, mår inge vidare så ja har legat i sängen medans dom andra åkte in till örebro hade också velat följa med men jag känner att ja måste blir bättre, orka ligga inne och va sjuk på sommarlovet!
Hela dagen har jag legat och titta på film och läst. Nu ska jag sitta vid datorn ett tag och sen ska jag kräva en pizza av pappa för dom passade på att köpa de när ja var borta igår..
Vi hörs pusstja!

grillfest

Kom hem vid strax efter 9 igår, var soppas trött så ja orkade inte skriva någor. I stockholm gick vi på grönan med pappa medans maria gick på stan, efter de drog vi till hotellet, clareon. Vi fixade oss och sen gick vi till en grekiskt resturang och åt grekiskt, taggade lite inför resan, har ju aldrig ätit grekisk mat tidigare så. Dag 2 gick vi på stan och shoppade, hittade en tröja på highlights som de va halva priset på. Efter den långa vandringen på söder och runt plattan så va vi rätt trötta, så pappa och jag gick till pressbyrån och tog en kaffe. Sen va de dags att åka hem tråkigt nog...
Idag vaknade jag vid 10 av att pappa väckte mig, låg och läste en stund och sen gjorde ja mig iordning. Efter de trog ja till andrea, vi har varit här och fixat inför ikväll! Klassfest+zeb. Ska bli sjukt skoj säger ja bara, kul att träffa alla igen säger ja bara! Nu är de mindre än en halvtimme innan alla kommer så nu ska vi göra de sista och sen ska vi tända grillen.
vi höres pusstja!

Stockholm here i come!

Nu har jag kommit hem från andrea. Vi tittade en film som heter "Eight Crazy Nights" haha va faktiskt rätt söt!
Nu har jag precis kommit hem, ska packa färdigt resten och sen blir det väll sängen tror jag. I morgon bär de ju av till Stockholm. Hemma på torsdag kväll igen, får se om ja skriver något då eller om ja är för trött.
I morgon blir det i alla fall grönan med pappa ludde o lucas. Hahah här ska åkas Tele2 Insane säger ja bara! Men de blir väll även frittfall, frittfall tilt, extreme o massa annat. Har ju ludde med så vi går ju före alla köer vilket inte är helt fyskam!
Men nu ska ja ta och packa vi höres när jag är hemma igen under tiden så är ju alltid mobilen med som vanligt!
hare bra, pusstja!



Skönaste gubben ever!



trevliga dagar

Lördagen var jag bara hemma och slog mig tillrätta, jobbigt att resa hela tiden tycker jag. På söndagen så åkte jag iallafall hem till andrea och vi bakade marknadsgodis. Medans de stelnade så gick vi till donkan och käkade. När vi väl kom hem till henne  igen så blev det att se en rulle, myyyyys!!!!!
På måndagen så var hon ute på en liten familje resa och kom hem först på kvällen, så vid halv 7 åkte jag till henne. Då gick vi ut på en promenad. På promenaden träffade vi en ytterst trevlig snubbe som sa något i stil med "god damn it tjejer, ÄR NI UTE PÅ PROMENAD" hahah gissa om vi skratta. Sen kom de några trevliga snubbar i en golf som tutade och vinkade varje gång dom åkte förbi oss. Mitt i promenaden tog vi sedan en paus och satte oss i gräset o snacka, då kom killarna i golfen igen. Sedan när vi väl hade kommit till malmhagsvägen så kom vi på att vi skulle på bio vilken började om 15 minuter. Det blev en extremt snabb promenad och kom nästan 10 minuter försent.  Bion vi var på var i alla fall Johan Falk, som faktiskt var riktigt bra för att vara en svensk film. Efter de gick vi hem till henne och tittade lite på Viva la Bam marathon, sen belv ja så trött så ja åkte hem och la mig i sängen och läste. Tiden flög iväg och när jag tittade på klockan nästa gång var hon 4.
Idag har jag också åkt till andrea, vi satt vid datorn ett tag och gjorde olika quiz, sedan hade hennes mamma bakat en kladdkaka och gjort te som vi käkade mumma!!! Vid 5 åkte jag hem för andrea skulle till jobbet, blir kanske att träffa henne igen ikväll vid 9 när hon slutat jobba,
pusstja så länge!


tjenamors!

Tjaa alla babes! Ännu en skön dag i Karlskoga som ni vet!
Idag har jag inte planerat något, ska i alla fall dra till stan och köpa en present till min lilla far! Det blir antagligen en bok och en stor toblerone.
Senare idag har jag inte en aning om vad som kommer hända, hoppas att de finns ännu en ensam själ i denna stad som jag kan våldgästa.
Aja alla som också har tråkigt kan ju höra av sig till min mobil!
Nu ska ja göra mig iorning och sedan blir de stan!
Pusstja!

back in the town

Tjoohoo!!! Nu är jag i Karlskoga och gissa vem som har saknat den här lilla hålan så jävla mycket!!!!
Vi kom till stan runt halv 6, jag han mest bara komma innanför dörren innan det var dags att dra. Åkte till konsum vid karlberg och träffade jennifer och mattias, fatta va ja har saknat min lilla flicka!!!!
Vi satt och snackade ett bra tag, man kan ju säga att man hade mycket att snacka om efter halva sommarlovet!
Hon och mattias har nyss firat en månad tillsammans så man får ju ta och gratulera dom.
När klockan blev såpass mycket så att dom var tvungna att gå hem och äta så följde jag med dom en liten bit. Sen drog även jag hem och käka.
Efter maten satt nästan hela familjen samlad och tittade på "Jägarna" oerhört bra film tycker jag!
Efter filmen så satt jag och Maria och titta på gamla Big Brother avsnitt, final!
Mycket interessant enligt mig haha! Har nyss tagit en dusch och nu blir det nog att lägga mig och läsa i ngn bok som jag ska leta upp.
Alla karlskogabor kan ju höra av sig på mobilen så vi kan ses!!!! Man vet ju aldrig när jag är i stan nästa gång.
Iallafall så blir det antagligen att träffa andréa på söndag I can't wait!!!!! Saknar henne sjukt mkt ju!

------

En annan sak om Harry Potter filmen vi var på igår. Den var bäst hittils måste jag säga även om de ibland käns lite löjligt eftersom det bygger på ungefär desamma varje film som kommer. Som tur var så skiljde den här sig en aning, den var mer romantisk och hade mycket kärlek inbakat vilket jag gillar.

Men nu blir det att sitta vid datorn ett tag, och sedan lägga mig och läsa eller titta på tv.
Haregött!!! Pusstja!

Bio

Nu har alla gästerna åkt hem och jag sitter nere i tv rummet med brorsorna. Nu ska jag göra mig iordning och åka in till stan. Senare ikväll ska jag och brorsorna gå på bio, Harry Potter och Halvblodsprinsen haha!
Det blir nog att jag hör av mig lite senare ikväll också.
Föresten så måste ja ju påminna alla, att i morgon kommer jag till karlskoga igen. Sist jag va där var några dagar efter skolavslutningen.
Måste lägga på lite makeup nu,  vi hörs senare ikväll! 

Pusstja!


 

birthday!!

Igår fyller mamma år så vi grattade henne hela dagen. Det blev även massa mys vid poolen med små plock och rosévin. Rosévin va ju inte fel när de va så varmt. Efter ett tag så började mörka moln komma så vi flyttade in alla saker, och sen så spöregnade de i nån timme. Nyss käkade vi lite födelsedagsmiddag och senare ikväll blir det fika med jordgubbstårta och sånt. Hade ju varit betydligt roligare om jag hade gillat tårta, men tyvärr gör ja ju inte de så jag får sitta och titta på alla andra när dom frossar i sig.
Så ja får väll hoppas att hon har en bra födelsedag, men jag har ju inte varit särskillt närvarande har blivit sååå trött på sista tiden.
Aja nu e de ju så, som ni kanske har märkt att jag är väldigt dålig på att blogga. Så jag antar att jag får komma med massa bortförklaringar; 1; jag har inte en egen dator längre på grund av att den har total kraschat  2; jag har varit borta, och nu har ja en hel del att göra.  3; jag har helt enkelt tappat suget på att skriva, jag har inte så mycket i mitt liv som händer just nu, men jag kan lova alla! Jag ska förbättra mig..

Aja nu ska ja ut och lägga mig vid poolen, pusstja!!


hemma

Kom hem från öland i förrgår så det har inte blivit något bloggande alls.
Det har i allafall varit jätte trevligt med i stort sätt bara fint väder. Vi har solat och badat och om kvällarna gick vi till någon resturang grillade hemma eller tog bilen in till Borgholm. En dag var vi ute och kollade runt lite med bilen, vad stöter vi på då om inte massor med kameler. Mitt ute i ingenstans gick de kameler, haha va lite kul. Sista kvällen träffade vi ca 15 pers som vi umgicks med hela sista kvällen. Det var resan väldigt kortfattat
Ligger just nu och tittar på Big Brother kul eller vad?!
Snart är de ju även dags att åka till karlskoga!!! Längtar som fan ju.
Aja jag har en hel del att göra nu, vi hörs nog senare idag, hare gött, pusstja!

Öland

Nu är de så att min dator har totalkraschat!!!!!!
Jag kan inte lägga in några inlägg längre, kommer inte ens in på den.  Aja så att de kommer bli dåligt med inlägg tills den 17 juli när jag kommer till karlskoga. Ska ju även till öland i morgon, är där i en vecka nu så jag hoppas att alla skickar sms!
Idag har jag slappat vid tv:n som vanligt. Sen gick jag ut och tog ett dopp i poolen med lucas. Efter de låg jag på mitt rum igen och tv;n var på som vanligt. Sen drog ja o pantade massa burkar och nu så tittar jag på sing a long och så blir de snart att packa. Är på öland i en vecka så alla får ju ha de så bra!!
Saknar er,  pusstja!


Stan

Idag kom mamma in till mig och frågade om vi skulle åka in till stan. Så vi drog in och gick runt en hel del.
Hittade en t-shirt, ett par shorts, ett par skor, en väska och solbrillor.
När vi hade handlat klart så gick vi och tog en glass. Så ringde rektorn från karlberg så ja fick sitta och snacka med henne i tlfn, pinsamt!
Efter de åkte vi hem och jag la mig framför tv;n och slappade. Sedan kom ludde upp och ville att vi skulle gå på bio. Så de blev att åka in till bion och titta på Ica Age 3, haha var sådär vi hade världens särunge framför oss som satt och kommenterade allting sjukt störande!
Efteråt kom mamma och hämtade oss så nu blir de att städa rummet och plocka upp massa kartonger efter flytten.
Vi hörs kanske senare, pusstja!


Smultronstället

Idag vaknade jag vid hyfsad tid, gick upp och mös vid poolen.
Sedan åkte vi till smultronstället, det är en glassresturang som ligger vid Göta Kanal i Söderköping. Inga små glassar heller haha!
Alla som är i Söderköping MÅSTE åka dit säger jag bara. När vi väl kom hem så tog vi mys vid poolen med champange/dricka tapas, melon chips och massa annat, mys.
Efter de drog jag och fia ner till pizzerian här i Lindö och köpte en varsin pizza. Som alltid skulle jag ha bearnaise-sås på och jag dubbelkollade tillochmed så att dom hade med de i beställningen o dom bara jaja, haha så när vi väl kommer hem så upptäcker ja att de inte alls var någon sås på. Förbannad blev ja, så jag cyklade ner och skällde ut dom och då gav dom mig en full burk. Jag tog emot och åkte hem igen. När jag väl kommer hem så smakade de inte alls bearnaise, de smakade majonäs blandat med svag kebabsås. Dåligt av dom, men vi har inte fått rätt en enda gång när vi köpt där nere! Menmen, man får väll ta och dubbelkolla allt innan man åker hem.
Sedan på kvällen hände inte så mycket mer, jag låg i sängen och titta på tv och efter de la jag mig...
Pusstja!


Frulle!

Vaknade vid tjugo i ett med huvudvärk, huvudet sprängs snart. Nu ska jag gå ner och göra mig lite frukost till mig jag är as hungrig!
Sedan blir de väll att ligga vid tv;n och softa bara och efter det ska ja nog ut i solen och kanske det blir ett och annat bad också.
Senare ikväll så hoppas ja på en tur med båten så isåfall blir de att åka ring och vattenskidor, de är inte så fel!..
Nu blir de frulle, hörs sen!
Pusstja..!


RSS 2.0