Det blir aldrig som man tänkt sig!

Nej verkligen inte, åkte till karlkoga och när jag väl kommer upp så krånglar en kompis så in i helvette mkt hon ljuger om och om och om igen. Idag åkte jag 5½ timme helt i onödan. För när jag väl kom upp till karlskoga så vägrade hon att svara på varken sms eller när ja ringde. Gick tillochmed till stället hon sa att hon va på och inte ens där var hon och dom hade ingen aning om var hon va. Är trött på alla lögner nu, tänker fan inte ta emot mer skit från dig nu.
Jag är inte på så bra humör just nu så nån gullig kan väll muntra upp mig lite.
Hör av mig senare ikväll, kanske är på bättre humör då.
Pusstja!


Karlskoga!

Nu har jag tittat på Flight 666, Film om Iron Maidens världsturné med eget flygplan och sångren körde planet.
Det var den största rockturnén som har gjorts, grymmt o ja va på dom två konserterna i Sverige. Dom som inte har hörs Maiden borde ju skämmas, deras karisma och utstrålning är helt otroligt, ja är förälskad!!! Kommer aldrig glömma förra sommaren säger ja bara live @ stadion och live @ ullevi me LOVE!
Aja nog snackat om de, jag måste snart dra och lägga mig. I morgon ska jag gå upp vid halv 7 och sen åka upp till Karlskoga. Varför vet ja inte vi ska hämta en kompis till Lucas och jag blev sugen på att åka bil. Så ja ska åka upp och träffa Jennifer en liten stund och sen ska ja gå till Emma en snabbis och gratta den lilla flickan som fyller 16!
Så nu ska jag bara titta på Beck, och sen blir de natten!.
Pusstja!

första riktiga doppet!

Vaknade vid halv 2, pigg och glad! Slog på tv;n men som vanligt fanns det inget att se så jag gick ner i källaren och tittade på gamla viva la bam som grabbarna hade spelat in på tv;n. Måste ju säga att min humor är riktigt kass, ja ligger dubbelvikt och asgarvar det kvittar om de är viva la bam, dirty sanchez eller jackass. Så ursäkta min sjuka humor!
Efter att ha suttit vid tv;n i ett par timmar så drog ja på mig andra kläder och drog till Lindöhallen. Där köpte jag dricka, godis och chips haha och kom inte och säg att jag är tjock, ja vet redan de hah!
Efter de gick ja upp i mitt rum, tv o massa sånt tråk.
Eftersom att ja har solat så mycket så är jag så sjukt  varm fortfarande de ångar!!! Så jag bestämde mig för att ta ett bad, fast ja har piercingen. Så jag drog på ett vattentätt plåster och plumsade i, första riktiga badet dehär året och SÅ SKÖNT! Men jag måste säga att jag skäms, förra året badade jag första gången i maj fast det var regn o skit och nu är mitt första dopp i slutet av juni. Skämmigt!!!
Nu ska jag i alla fall dra ut och lägga mig i solen med spotify på högsta volym! Steeek!!! 
Jag finns på mobilen Pusstja!


Godnatt!

Nu börjar klockan bli mycket och solen har tillochmed börjat gå upp hah!
Så nu är det dags att lägga sig, kommer ju endå vakna snart blir ju as ljust i mitt rum vid 9 så.
Aja ja har inte så mkt mer att säga, vi hörs i morgon!
Pusstja!


lökar!

Självklart är ja jätte trött nu, haha vad annars?!
Hela kroppen svider av salt och hela ja ångar efter solen, och jag hatar att löka haha!
Tror de får bli en kall dusch igen, men först ska ja gå och göra nån deg igen som ja kan smaska på, så sjukt godissugen är jag också så ja tror ja svimmar, hjälp mig! haha
vi höres, pusstja!



Helg i Kaggebo

Nu har jag kommit hem efter en förvånadsvärt mysig helg i Kaggebo.
Vi åkte vid halv 12 på fredagen och resan skulle ha tagit omkring en timme, men eftersom mamma och jag absolut inte hittade så åkte vi ju såklart vilse. Efter ytterligare en halvtimme så kom vi fram. Vi plockade in våra saker och började hjälpa till med lunch. Gott!
Sedan drog vi till poolen som fanns i området dom bodde i och där solade vi. Mamma och maggan badade också men ja får ju som sagt fortfarande inte bada, så ja fick sola och sen bada upp till knäna.
Framåt kvällen gick vi hem och började laga mat, smaskens med grillat säger ja bara!
När klockan började närma sig elva så ville småkillarna utmana mig mamma och maggan på kubb, haha jävlar va vi klassade ut dom!
Sedan gick vi in och spelade kort tillsammans, massa mys va de.!
Bengt ringde tidigt på morgonen och mamma fick åka och möta han i valdermarsvik, han hade råkat tvätta bilnycklarna i tvättmaskinen och dom förstördes, så mamma fick åka och möta upp han med extranyckeln till hans bil. Därefter packade vi matsäcken och åkte bort till poolen där vi solade en hel del. När vi tröttnade på poolen så åkte vi till havet, grabbarna kom lite efter på cykel. Vid havet åt vi mackor och drack saft, mys!
Sedan blev det på tog för vamt så vi åkte tillbaka till poolen där vi var ett litet tag innan vi åkte ttillbaka till stugan.
När klockan blev bortåt halv fem så kom bengt ludde fia och jessica ner, så grabbarna ville åka ut med båten. Så när vi skulle åka ner med ringen till dom så skulle vi ju såklart väja för en annan bil på en smal grusväg, vilket slutade med att vi låg i diket med bilen. Jag kom nästan inte ut, as läskigt. Som tur var kom de massor med snälla gubbar som hjälpte oss att bogsera upp bilen, haha värsta kallabalik va de o mamma hade panik.
När vi väl kom ner till havet så va mamma soppas skakis så jag och hon åkte tillbaka till huset och började med maten. Så vi käkade o spelade lite kubb, fia och jessica kom nyss hem från sports camp så dom gick och la sig tidigt. Vi andra satt och snackade ett tag sen blev de också sängen för oss.
Idag så åkte ja sofia och jessica ner till havet och låg på klipporna, sol och bad blev de. Sedan drog vi tillbaka till huset och käkade lite lunch och sen bar det av hemåt.
Underbar helg med massa sol!
Pusstja!





ja satt i passagerarsätet! ;p

natti

Snart drar jag til Kaggebo, ska sola, bada och softa i helgen med vänner till familjen. Kommer antagligen inte skriva något under dom kommande dagarna men ska se till att några bilder och summering av helgen kommer på söndag. Nu måste jag packa och fixa sen blir det nog sängen för mig, måste ju upp vid halv 10 vilket jag absolut inte är van vid haha.
Aja vi hörs på söndag, hare gött så länge! Pusstja!!


R.I.P

Tydligen så har popstjärnan Michael Jackson dött av hjärtproblem.
Ganska ofattbart, kanske inte världens snyggaste men vilken sångare han va.
R.I.P Michael Jackson!



Fräcka Fröken

Mamma kom upp i mitt rum och frågade om jag skulle med till stan vid 9.
Så jag bestämde mig för att hänga på och vi tog bilen in och parkerade den mitt i stan. Så gick vi runt och tittade runt på alla krogar o resturanger som hade öppet. Vi gick också förbi skolan som jag ska börja på i höst, i can't wait !
När klockan började närma sig 10 så stannade vi på fräcka fröken där vi beställde en caffe latte och satte oss vid "skvaller torget" där satt vi och tittade på folk och pratade. Hahah så kom de in en full gubbe på cafét och frågade om dom sålde snus haha, trodde ja skulle skratta ihjäl mig!
När vi väl hade druckit upp vårat kaffe så fortsatte vi promenaden en del och vi gick runt till olika student uteställen, riktigt mysigt såg de ut!
Vi kom hem runt elva och då började jag packa, i morgon bär det av till Kaggebo fredag till söndag
pusstja!

vadå tjock?!

Har nyss käkat mat men som vanligt så är ja inte sugen på de, så efter maten tryckte ja i mig massa jordgubbar men inte ens då blev ja nöjd. Så jag bestämde mig för att göra smet, hahah!
Japp så nu sitter ja här och käkar smet framför tv;n. Fatta att ja kommer bli tjock haha!
pöss!


Det var på tiden!!!

Idag så lyckades mamma äntligen få mig att gå utanför min instängda tillvaro som jag än så länge har tillbringat hela min sommar i. I alla fall så drog hon med mig till affären där ja fick hjälpa till att handla mat till i morgon när vi ska till kaggebo. Sedan gick vi till systemet och sen köpte vi jordgubbar, inga fel!
När vi väl hade handlat klart så föreslog mamma att vi skulle ta bilen till Färgagården, ett väldigt mysigt café nere vid kanalen. Så vi åkte dit och tog en bulle o kaffe. Vi satt där och konverserade och det kändes faktiskt riktigt skönt att komma bort från mitt rum och träffa lite folk o mysa i solen.
När vi väl fikat klart så åkte vi runt i stan o runt stan för att jag skulle hitta bättre. Vi åkte längs östra, norra och södra promenaden och mamma visade mig även hur jag skulle ta mig till buss/tåg stationen.
När vi väl kom hem efter ca 45 minuter i bil så gick jag upp i mitt rum igen o slog på tv;n.
Just nu är det ca 28 grader ute så jag ska passa på att t amig ut i solen och kanske tillochmed ta mig ett dop i poolen.
Spännande, har fortfarande inte kunnat bada ngt pga min piercing, men nu har jag fixat vattenfast plåster så nu ska det gå!    Skriver om det händer något mer interessant senare ikväll, pusstja!


Sverige - Serbien!!!

Ja jag vet jag är sen ute med inlägget men men jag kan inte råför att ja va ute i skärgården preciiis den dagen som U21 matchen var :(
Aja jag har ju tur som har min lilla emma, som jag promt tvingade skicka sms varje gång det blev mål och vem det var som gjorde mål. Men hon var ännu snällare, hon skrev ju tillochmed när någon gjorde illa sig. Fast jag då satt helt utan tv så vart matchen spännande iallafall.
Marcus Berg gjorde två mål sedan gjorde seriben ett mål alltså 2-1, och gissa VEM som gjorde mål sen då?!
Ola Toivonen, haha lilla degerforsaren och vår fd, klassföreståndares lillebror hahaah!!!! Aja iallafall han gjorde 3-1 och sverige vann, älskart!!!!!!
Aja måste iallafall tacka dig emma för att du höll mig underrättad, annars hade ja fan simmat hem!!! hahah
vi hörs sen pusstja!


Campdax!

Igår åkte ja som sagt ut med båten tillsammans med familjen och campa i skärgården, mys.
När vi kom fram till en ö kanske 20-30 minuter med båt från oss.
Vi lastade av och mamma o ja hjälptes åt att slå upp tältet som jag och mina bröder skulle sova i, medans bengt slog upp tältet som var till han o mamma. Sedan badade grabbarna o ja fick ju tyvärr bara sitta o titta på eftersom min navelpiercing inte är färdigläkt ännu. Lite senare började vi med maten o käkade på klipporna. Efter maten blev jag uttråkad så jag tog en promenad på klipporna för att titta på naturen mm. Skönt att få vara lite för sig själv också...
Sedan fiskade åt godis och så pysslade  vi med lite allt möjligt. När solen började gå ner så tände vi en brasa som vi sedan grillade pinnbröd och satt o mös tills de började bli alltför mörkt. Då gick vi mot tältet och fixade där så att de bara var o lägga sig. När vi väl ahde kommit på plats i tältet och de var dags att sova så var varken ja lucas eller ludde trötta, så jag och ludde låg och berättade spökhistorier så att lucas knappt vågade sova sen, stackarn. Vi somnade i alla fall tillslut, men ludde var envis att han bara skulle ha myggnätet för så hela tältet var öppet, gissa vem de var som frös hela natten! När vi väl vaknade så var klockan halv 8. Då gick vi upp och väckte mamma och bengt, o sen så satte vi oss och fiskade. När mamma o bengt väl orkade gå upp så tände vi en brasa igen och började med frukost som bestod av korv med bröd. Så satt vi på klipporna och åt våran frukost, inte fel de. Sedan tog jag ännu en promenad runt på ön, helt vindstilla var det också så gissa om det var vackert!
När vi väl tröttnade på att vara på ön så hoppade vi i båten och åkte vidare bort mot kolmården. Vi åkte längs vattnet utanför kolmårdens camping och vildmarkshotellet. Grabbarna skulle promt bada mitt ute på vattnet så dom hoppade i, men kom upp lika snabbt igen.
 Sedan tröttnade vi och bestämde oss för att åka hem och lägga oss vid poolen istället. Så det var såhär våran lilla campingtur såg ut, hoppas jag inte tråkade ut alla.
Snart  blir de även att vi ska ut och paddla sedan stanna på något ställa och campa där över natten. Nu till helgen ska vi åka till Kaggebo och helgen därefter blir de till att åka till Öland, i can't wait!
Nu äre dags att lägga sig, puss tja!













Enformig sommar?!

Jaa annat kan man ju inte säga om min sommar. Helt enkelt består sommaren hitills av att jag ligger inna framför tv;n med datorn i knät och tittar även på en hel del film. Även fast det är fint väder ute, solen skiner men jag känner endå inte för att gå ut, vet inte vad det är för fel på mig. Det måste ha något att göra med att jag inte känner en person i "nya stan". Lite skämmigt, jag har ju bott här i typ 6 år, men endå inte lärt känna en enda person. Det är konstigt hur mkt skolan påverkar detta. Har ju gått i skola i Karlskoga. Men nu är ju det över. I höst blir det att plugga här i Norrköping på folkuniversitetet. Kommer fan sakna alla!
Aja nu blir det i alla fall ett dygn utan dator och tv, vi ska nämligen ta båten ut i skärgården och campa någon stans. Personligen älskar jag att vara ute i naturen och få fiska, bada grilla mm. Så i morgon efter lunch så åker vi, de blir antagligen en liten ö som ligger rätt bra till, ska ju bli riktigt kul. Vet däremot inte om mobilen kommer fungera så annars så hörs vi ju när jag kommer hem.
Nej nu blev jag så taggad så ja ska gå ner i köket och hämta mig en cider och sen blir det till att börja packa.
Bilder kommer nog när jag är hemma igen, hejdå så länge!!

Avslutningen!

Det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig, dom är över nu..



Då var grundskolan avklarad. Trodde inte det skulle bli såhär jobbigt.
Hela dagen började vid 11, vi samlades i idrottshallen för att köra ett sista genrep med kören. Väldigt serriöst säger jag bara! När klockan började närma sig 12 så var det dags att sätta sig på sina platser o så drog skolavslutningen igång.
Man kan ju inte påstå att denna avslutningen var speciell emot alla andra vi har haft. Johan och Julia presenterade allt, och sedan sjöng kören "himlen är oskyldigt blå", "kung av sand" och "sommaren i city". Det var även en hel del andra band som också spelade, o nån sjöng solo. Sedan drog rektorn sitt vanliga tal och man höll på att somna, fula kläder hade hon också så de va ju alltid något att roa sig åt under de milslånga talet.
Efter talet var det ialla fall dags för lärarna att sjunga en liten visa till oss, hahah söta. Men de va bara ettt fåtal lärare som hördes och de va dom som tryckte käften rätt i micken haha!
När vi var klara i idrottshallen gick vi till vårat klassrum där lars och mia hade pyntat och gjort fint, dom hade också gjort ett väldigt gulligt bildspel med bilder från skolkatalogen genom många år ii grundskolan, trodde ja skulle döö!

Sedan gav vi lite presenter till dom, de blev en blomma och ett album med bilder på oss i klassen och så blev de en present till vad nu de va?

När vi fått betygen tackade vi för oss och gick ut i rasthallen där alla föräldrar och eleverna från andra klasser var. Vi gick runt där och kramade allt o alla, och jag kan inte säga annat än att jag tjöt ganska ordentligt haha!

Efter ett tag gick vi ut och där stod alla lärarna på rad och vi fick gå ett varv och krama alla, det blev bara ännu jobbigare! Så jag kände behovet av att ta 2 varv, vilket jag också gjorde. Efter de togs massa kort, och ja jag tjuter på varenda kort haha! 


När avslutningen i skolan var slut åkte jag ner med mamma, pappa, maria och brorsorna ner till strancafét och åt lunch. Mycket mys var de.

När vi ätit klart körde pappa mig till skolan och där hämtade jag moppen som jag sedan tog hem till pappa. Där gjorde jag mig iordning och tog en cider för att tagga till kvällen. När klockan närmade sig sju tog jag cykeln ner till jenny, där några tjejer i klassen var. Vi satt där och umgicks och drack pommac. Sen bar de av till strandfesten, väl där nere träffade vi massor med folk som man umgicks med. Även om en viss person var oerhört störd i huvudet, vilket inte är så konstigt eftersom hon var kristen och inte tyckte att ja fick dricka. Så hon gick till polisen och sa till, men jag lyckades slingra mig ur den situationen. Men dom varnade mig att om jag dricker mer denna kväll så skulle min kväll vara över haha, så jag nöjde mig med dom fyra cider som jag hade druckit innan.

Väldigt lyckade kväll som tyvärr slutatade väldigt tidigt. Alla drog hem så de vart inget annat än att cykla hem vid 1.

Tack till alla er som gjorde dagen/kvällen oförglömlig, älskar er <3


































































































RSS 2.0