flum

Idag va de ju inte en serriös lektion!
Samhäll satt ja och matilda o skrattade så a ja vet inte vad, bertil tyckte iallafall att de va lite kul så han kom av sig flera gånger. De slutade med att vi 2 satt o gäspade o sen garvade åt de, och åt varandra lustigt!
Sen på rasten poppa vi popcorn o satt o moffade på lektionen.
Sen vare lunch, då satt vi vid datorn o pilla. Sen va de bild o typ halva lektionen flumma vi. De hela handlade om kycklingar/hönor kunde leva utan huvud, ja syftade på att dom kan de har sett ett program där en höna hade levt väldigt länge utan huvud, men matilda ville promt inte gå med på de. Sen tillslut kom vi fram till att en höna kan leva om 50% av huvudet har huggits av, självklart satt vi ju också och asgarvade åt de. Alla i klassen verkade tycka att vi va rätt korkade. Men inte fan orkade man bry sig, vi hade kul medans dom satt o va avundsjuka!
Sen byggde vi torn av 2 cola burkar o ett nougat papper.
När skolan va slut gick jag och matilda o fikade, en smarrig bulle o en champis vart de. Sen gick vi till stan o kollade på skor. Vet inte hur många gånger vi gick mellan New Yorker, Sko Punkten och Din Sko men tillslut hittade hon ett par skor som hon köpte, najs najs!
Sen sprang matilda till spårvagnen o ja gick till bussen, hoppade på den o åkte till video uthyrningen, skulle hyra Låt Den Rätte Komma In, men dom hade stängt i en timme till så ja stod ute i en timme o sen fick ja filmen haha.
Sen tog ja bussen till lindö, den va smockfull som alltid, kul!
Kom sen hem o satte mig vid tv;n fryser ju knäna av mig. Ikväll blir de nog uppsats och film.
Vi hörs, puss!

Kommentarer
Postat av: Matilda Söder

HAHAHAHAHAH Dagen alltså <3333

Låt den rätte komma in är läskig :O

Såg den på bio (Y)

2009-09-22 @ 19:10:47
URL: http://matilda-soder.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0