skola

Dum som ja är åker ja till skolan 20 minuter innan ja egentligen skulle åka, typiskt!
Men spelade lite kort med eric i allafall, haha utklassad du blev <3
08.50 började engelskan, vi satt o pratade en massa om sport och hobby, man har ju typ alltid kul med valarie som lärare så!
Efter engelskan vare lunch och sen psykologi, vi fick se en film o sen diskutera frågor om det biologiska perspektivet. Vi fick sluta tidigt för simon var inte där så vi hade en lång rast, o då passade vi på att göra en liten film med våran extremt roliga "sport" extreme chair racing awesome!
Efter den "långa" rasten hade vi matte. Martin hade genomgång stor del av lektionen, sedan satt jag matilda och ellinor o försökte räkna ut volymen i cl på en cola burk för att se om dom blåser en. Vi kom inte hela vägen men så långt vi kom så såg de helt okej ut. Vi hade bara lite mer än en timmes matte pågrund av att martins var sjukt så han skulle byta av sin sambo. Så vid 3 slutade vi. Stod och pratade med eric och matilda en stund o sen gick ja till bussen. Ja åkte hem o satte mig i sängen för att göra uppsatsen, men de sket sig ju, körde fast på några frågor så har väldigt dåligt samvete. Får ta tag i de lite senare ikväll o sen kolla med dom i klassen i morgon hur dom har gjort på dom. Uppsatsen ska iallafall vara inne i morgon senast kl 23.59, så har ju hela dagen på mig i morgon, de e la gött. Då blir de att gå igenom hela skiten o kolla så att de inte är några stavfel eller meningsuppbyggnads fel.
Nu blir de greys anatomy, möms påre!
Ni kan ju ta och titta in på martins lilla filmsnutt från lådbilsräjset, rätt najs o glöm inte att mitt lags bil va Iron Maiden!
http://www.youtube.com/watch?v=6zHtyRdkrNs


puss!

Kommentarer
Postat av: Samuel

Räjsing-team Iron Maiden! <3 =D

2009-09-24 @ 18:27:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0