yääh

Chill daa ida!
Började med att ha geografi i 3 timmar, och inte gjorde vi ett skit vi körde "Extreme Chair Race" o de ägde, sen spela vi spel o sånt på datorn o så körde vi ju såklart klassikern hänga gubbe! Det var verkligen gött, men som sagt, vi har ju inlämning på uppsatsen på fredag senast kl 23.59 haha, så de är bäst att sätta igång!!!
Efter geografin hade vi lunch, pankakor så käkade lite iallafall!
Sen gick vi tillbaka till skolan o väntade på att matten skulle börja. På matten hade Martin A genomgång i massa skit o sen så gick ja och Matilda ut och satte oss o jobbade, vi satt o snackade o dampade med ett skit mysko tal, som de sedan visade sig att vi hade gjort fel på, bra att vi la ner typ 10 min på de då! Haha, sen gjorde nåra popcorn så vi blev bjudna på lite av de o så fortsatte vi. När vi fastnade på ett tal så skrev vi med en nål typ som blindskrift som man sen skulle tyda utan o titta, haha sjuka idéer man kan ha!
När matten va slut så va de dags för geografi igen med Martin E, men han sa att vi fick ha fritt arbete så ja skyndade mig till bussen så får ja ha hemstudier iställe. Fick springa till bussen men lyckades endå komma precis innan den!
Så när ja kom hem så gjorde ja lite mat, måste äta ca 4 ggr om dagen eftersom att ja har dragit på mig magkatarr, för er som inte vet vad de är så är de stress relaterat, så ja får så sjukt jävla ont i magen och för att hindra de så ska ja äta regelbundet, tydligen den bästa medicinen.
Snart så blir de iallafall Hells Kitchen o sen Greys Anatomy göttgött!!! 

pöss!!!



Kommentarer
Postat av: Eric

Jag läser din blogg <3

2009-09-21 @ 21:06:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0